top of page

THE BATTLE

Bij haar activiteiten spiegelt The Masters continu met de traditionele systemen en werkwijzen binnen de reguliere zorg. The Masters maakt verspilling en niet integer gedrag of slecht geleverde kwaliteit zichtbaar.

Door zaken anders (efficiënt en ondernemend) te organiseren, laat The Masters zien dat met minder middelen (50%) een beter resultaat wordt gerealiseerd. We bevechten de “oude systemen en gewoonten” niet, maar nodigen partijen uit hun comfort zone te stretchen en mee te veranderen. In veel gevallen ervaren wij een logische weerstand tegen verandering. The Masters gaan niet opzij, we doen geen concessies aan vooruitgang. Wij maken partijen graag bewust van de noodzaak en de voordelen van een nieuwe aanpak. Een aanpak die nooit het geld volgt, maar het resultaat voor het individu. Hen die blijven vasthouden aan ooit verworven rechten of eigenbelang, of krampachtig aan het “oude” blijven plakken, kunnen rekenen op een stevige “Battle”.

Toekomst beeld: The Masters over vijf jaar

The Masters houden niet van uitgebreide rapporten, of langdurige kostbare onderzoeken. Recente ontwikkelingen leren dat de tijd sneller gaat dan de houdbaarheid van vele onderzoeksresultaten. Wij kijken naar de huidige situatie en de praktische mogelijkheden om de situatie samen te verbeteren en een gewenste situatie te creëren. Die gewenste situatie is altijd aan verandering onderhevig. Blauwdrukken bestaan niet meer, de vraag: “wat dwingt ons te veranderen?” is dynamisch, dat wil zeggen, de antwoorden zijn morgen anders dan vandaag. De kracht zit in samen Doen! en de acceptatie dat verandering de enige constante is. Stichting The Masters over vijf jaar….in iedere stad…..voor iedereen.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page